om oss

Om oss

Lokal & Maskin AB är beläget i Mellanfjärden, som ligger i norra Hälsingland. Vi bedriver uthyrning av lokaler, maskiner och fordon inom entreprenad. 

Företaget startades hösten 2012 av John Lundholm. Idén kom från att folk undrade om man kunde hyra fyrhjulingen eller grävaren under den tiden då han inte använde dom själv. Därav blev vår tanke att du som privatperson eller företag skall kunna hyra diverse fordon/ maskiner till ett bra pris då vi själva ej har användning för dom. 

Vi sätter kunden i stort fokus och kommer utvecklas efter dennes efterfrågan och behov. Vi erbjuder utkörning och en genomgång av fordonet i fråga. Under vår egen lågsäsong eller när vi själva inte är upptagna i jobb så kan vi även erbjuda förare som ex. gräver åt kunden. Vi försöker alltid vara väldigt lösningsorienterade så har du minsta lilla fundering- ring!

Företaget har expanderat under de senaste åren, nya maskiner och fordon har köpts in och fler har börjat få upp ögonen för oss. Det senaste tillskottet är en pråm!

Vi hoppas att ni finner det ni söker hos oss och har ni några funderingar så tveka inte på att kontakta oss!

Fordon

Maskiner

Lokaler

Kontakta oss

Är du intresserad av att hyr något eller har några frågor? Välkommen att kontakta oss!